Whey Protean van Iforce

Wat is Whey Protean van Iforce?

Whey Protean van Iforce is een nieuw product van het bekende merk Iforce Nutrition. Het is een Whey shake zoals er al zo velen zijn zul je denken. Toch is Whey Protean van Iforce bijzonder. Het is namelijk van een veel hogere kwaliteit dan veel andere Whey Shakes. Dit komt door de bereiding van de eiwitten die in Whey Protean zitten

Wat doet Whey Protean van Iforce?

Heel simpel, net als alle andere eiwitshakes vult Whey Protean van Iforce je eiwitgehalte aan in je lichaam. Je kunt dit ook uit voeding halen. Maar een shake waar 24 gram eiwitten in zitten is natuurlijk erg makkelijk. Stel je voor je weegt 80 kg. Dan heb je ongeveer 160 gram eiwitten per dag nodig(2 gram per kilo lichaamsgewicht). Met 2 van deze shakes heb je dan al 48 gram te pakken.

Hoe werkt Whey Protean van Iforce?

Het werkt eigenlijk exact hetzelfde als alle andere whey shakes, maar dan beter! Whey Protean van Iforce bevat namelijk 100% Micro gefilterde Whey. Dit is zo sterk gefilterd dat het nagenoeg enkel eiwitten overhoudt die je daardoor supersnel opneemt. Daar komt bij dat Whey Protean nog geen gram suiker bevat en helpt hongergevoel voorkomen. Het is nagenoeg vrij van vet en suiker dus ook voor je cut een heerlijke shake. Op dit moment is Whey Protean van Iforce de meeste effectieve eiwitshake verkrijgbaar op de markt.

Werkt Whey Protean van Iforce?

Ja! Voor 100% zeker. Studies en onderzoeken hebben het bewezen. Hoe beter de Whey is gefilterd, hoe beter het wordt opgenomen in je lichaam. En een beter gefilterde vorm van eiwitten dan in Whey Protean van Iforce is er op dit moment nog niet te verkrijgen.