Whey Crisp Bar van Optimum Nutrition

Wat is Whey Crisp Bar van Optimum Nutrition?

Behalve je voeding en eiwitshakes, zijn er meer manieren om je eiwitten binnen te krijgen. Zo kun je eiwitrepen nemen. Deze zijn er in verschillende varianten. Belangrijk is natuurlijk dat je eiwitrepen zo veel mogelijk proteïne bevatten en zo min mogelijk vet. Whey Crisp Bar van Optimum Nutrition is zo’n eiwitreep. Optimum Nutrition kennen we van de populaire multivitamines OptiMen. De eiwitreep van Optimum Nutrition bevat extreem veel proteïne voor een dergelijk klein tussendoortje. Ideaal voor een eiwit dieet of nog om aan je dagelijkse eiwitten te komen bij je krachttraining.

Wat is een goede eiwitreep?

Een goede eiwitreep bevat veel proteïne en is laag in koolhydraten en vetten zodat je ze gemakkelijk kunt toevoegen aan je voedingsschema. Eiwitrepen van Optimum Nutrition bevatten maar liefst 22 gram eiwitten per reep! Deze eiwitrepen hebben echter veel meer voordelen. We zetten ze even voor je op een rijtje:

  • 22 gram kwaliteit eiwitten

Hogere doseringen zijn er bijna niet. De gemiddelde eiwitreep heeft 19 tot 20 gram aan eiwitten per reep. Dit is 22 gram van de beste kwaliteit verdeeld over 4 soorten Whey eiwitten.

  • Slechts 31 gram koolhydraten

Deze zijn verdeeld in langzame koolhydraten en snelle koolhydraten. Ideaal voor na je training dus! Zo voorzie je je spieren direct van energie!

  • Weinig vet en suikers

Je kunt ze gerust als tussendoortje nemen omdat ze bijna geen vet en suikers bevatten. Maak je dus niet druk als je even trek hebt in iets lekkers.

  • Heerlijke smaak

Behalve het feit dat de Whey Crisp Bar van Optimum Nutrition supergoed voor je is, kun je er ook nog echt van genieten. Deze heerlijke eiwitrepen neem je maar al te graag.

Redenen te over om te kiezen voor Whey Crisp Bar van Optimum Nutrition. Wij durven gerust te zeggen dat de Whey Crisp Bar van Optimum Nutrition de beste eiwitreep van dit moment. Ga je voor pure kwaliteit en een makkelijke manier om aan je dagelijkse eiwitten te komen dan is de eiwitreep zeker een oplossing. Even snel een reep voor de training om lekker op te knallen en je spieren dan ook nog van eiwitten voorzien.