Vitargo van Vitargo


Een fit en gespierd lichaam krijg je niet cadeau. Hier moet hard voor gewerkt worden. Krachttraining tot de max, voldoende rust en een goed voedingsschema zijn hierbij de steekwoorden. Om te voorkomen dat je je spieren ‘opeet’ na een zware workout, dien je de juiste voedingssupplementen te gebruiken. Denk hierbij aan aminozuren, Whey en andere supplementen. Wanneer je een zware training hebt, breekt je lichaam spierweefsel af om energie te krijgen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling als het verkrijgen van meer massa je doel is. Je lichaam breekt spierweefsel af omdat dat de snelst verkrijgbare energiebron is.

Vitargo van Vitargo is een nog makkelijkere bron van energie voor je lichaam. Vitargo is een pre-workout die je lichaam voorziet van voldoende koolhydraten. Na gebruik van Vitargo van Vitargo hoeft je lichaam niet langer je spieren af te breken om energie te krijgen. Ook is Vitargo een belangrijke post-workout. Na de training zijn de glycogeenvoorraden zo goed als op en dus moeten deze weer aangevuld worden. Ook daar helpt Vitargo bij. Door de moleculaire structuur van Vitargo worden de koolhydraten supersnel opgenomen en geeft je lichaam snel nieuwe energie. Vitargo wordt snel door de maag getransporteerd en minimaliseert het risico op maagproblemen. Voor extra spieropbouw kun je Vitargo mixen met Magic EAA of BCAA. Voor een nog sneller herstel en betere bescherming van je spieren kun je Vitargo mixen met Whey Proteïne.

Als je Vitargo van Vitargo gebruikt als pre-workout dan mix je drie maatschepjes met 150 ml. water, minstens een minuut schudden en dan nogmaals 150 ml. water toevoegen. Gebruik je Vitargo als post-workout dan mix je zes maatschepjes met 300 ml. water, wederom goed schudden en dan 300-500 ml. water toevoegen. Om optimaal van de voordelen van Vitargo gebruik te maken, voeg je 1 tot 2 maatscheppen Whey Proteïne toe.

Vitargo komt de beloftes na. Het is goed te verteren en ligt niet zwaar op de maag. Er is duidelijk een sneller herstel als Vitargo als post-workout wordt gebruikt. Ook als pre-workout doet Vitargo van Vitargo zijn werk goed. De smaak is goed en het product lost goed op in water als je de aanwijzingen goed volgt. Vitargo is een product wat elke serieuze sporter in zijn kastje moet hebben.