Vitaform Multi van Allmax Nutrition

Waarom Vitaform Multi van Allmax Nutrition

Wie aan sport doet en hier serieus mee bezig is, wil ook graag resultaat zien. Belangrijk hierbij is om voldoende te slapen, een goed trainingsschema te hebben en een goed dieet te volgen. Het dieet bestaat uit de juiste hoeveelheid voor jou lichaam berekende koolhydraten, vetten en eiwitten. Aan alleen gezonde voeding heb je als je intensief sport nog niet voldoende. Om alle extra energie die je met sporten verbruikt te compenseren, doe je er goed aan een multivitamine te gebruiken.

Wat is Vitaform Multi van Allmax Nutrition

Vitaform Multi van Allmax Nutrition is een multivitamine voor de sportende en niet-sportende man. Ook als je weinig tot niets aan sport doet, is het een absolute must deze multivitamine te gebruiken.

Vitaform Multi is de speciale multivitamine voor mannen. Mannelijkheid en Virimax male blend zijn een van de belangrijke kenmerken. Vitaform Multi bevat 6 krachtige functionele vitaminecomplexen. Onderdeel van de dagdosering deze multivitamine zijn onder andere 300% vitamine C, 200% vitamine D en groene thee extract. De Vitaform Multi mag met recht een complete multivitamine voor mannelijke sporters en niet-sporters genoemd worden. De zes vitaminecomplexen van Vitaform Multi zijn: Vitaplex, Power (anti-oxidanten mix), Cogniforce voor mentale kracht en ondersteuning, Virimax speciaal op mannen afgestemd, Multiflex speciaal voor botten en gewrichten en Electromax voor mineralen en electrolyten. 2 tabletten per dag dienen tijdens een maaltijd ingenomen te worden. Met die twee tabletten bereik je de maximale dosis multivitamine.

vitaformbanner

Werkt Vitaform Multi van Allmax Nutrition?

De ingrediƫntenlijst laat zien dat Vitaform Multi een bijzonder complete multivitamine is. Dat het specifiek voor mannen is, moeten we maar aannemen, dat is te wetenschappelijk en moet gewoonweg worden aangenomen. Deze multivitamine ondersteunt en verhoogt de weerstand waar nodig. Je zult tekorten die door voeding niet worden aangevuld, aanvullen. Bij juist gebruik en een gezonde levensstijl met voldoende rust, beweging en de juiste voeding, zal je je merkbaar fitter voelen. Ook andere gebruikers zijn lovend over het gevoel van fitheid en de verhoging van de weerstand tijdens het gebruik van de Vitaform Multi van Allmax Nutrition. De pillen kunnen misschien wat groot zijn voor iemand die moeite heeft met het doorslikken van pillen, echter doet dit niet af aan de werking van het product. Een mogelijkheid is het om de pil door te snijden. De Vitaform Multi van Allmax Nutrition is in ieder geval een multivitamine die standaard bij je supplementen hoort te zitten.