Unstoppable van Dedicated Nutrition

Wat is Unstoppable van Dedicated Nutrition?

We hebben er lang op gewacht. Maar gelukkig is hij er. De eerste echte revolutie in pre workouts, sinds jaren. Eindelijk weer innovatie, eindelijk is er een revolutie ontketend en eindelijk is er verandering van ingrediënten. En wie anders moet daar mee komen dan Dedicated Nutrition? Dedicated Nutrition dat onlangs al met het innovatieve Dominate kwam, staat bekend om de vernieuwende supplementen. Dominate is zeer goed ontvangen door de gebruikers ervan.

Wij verwachten dat Unstoppable zo mogelijk nog hogere ogen gaat scoren. Simpel weg omdat we hier te maken hebben met een totale vernieuwing in de pre workouts. Niet alleen zijn de ingrediënten nieuw, door deze ingrediënten is Unstoppable ook nog eens de sterkste pre workout die je vandaag de dag kunt krijgen. Kortom, hoog tijd voor een review over Unstoppable van Dedicated Nutrition. Onze ervaring met Unstoppable is erg positief. Je gaat harder trainen dan ooit, je bent niet te stoppen!

Wat maakt Unstoppable anders?

Tot nu toe bestonden pre workouts eigenlijk altijd uit dezelfde ingrediënten. Zo bevatte eigenlijk elke pre workout Agmatine, Beta-Alanine, Arginine, Citrulline en creatine. Hier werden verschillende verhoudingen in gebruikt of er werden nog extra ingrediënten toegevoegd. Stuk voor stuk werkende ingrediënten. Maar om met iets beters te komen dan wat er al bestaat, moet je iets nieuws verzinnen.

Unstoppable bevat een waslijst aan ingrediënten die je nog nooit eerder in een pre workout zag. Zonder al te veel in wetenschappelijk detail te treden zullen we een aantal van deze unieke ingrediënten uitlichten. Zo vind je in Unstoppable onder andere:

- Trimethylglycine Nitrate
Dit zorgt simpelweg voor een betere opbouw van kracht en betere opbouw van spiermassa. Daarbij gaat het vermoeidheid van een training tegen zodat je langer door kunt gaan.

- N-Carbamyl-Glutamate
In Unstoppable zit geen Arginine omdat N-Carbamyl-Glutamate 7,5 keer sterker is dan Arginine. Daarbij geeft het een wetenschappelijk bewezen toename van 28% in de spiergroei.

- Ampheta-Tea
Als je een thee extract exclusief voor jouw merk laat kweken. Dan ben je een grote naam. En dat is precies wat Dedicated heeft gedaan. Deze thee soort zorgt voor een mentale drive die je een onoverwinnelijk gevoel geeft.

- EPO-Drol
Dit zorgt ervoor dat rode bloedlichamen actiever worden. Hierdoor kun je langer trainen. Dit is precies wat EPO ook doet. EPO-Drol is hier een natuurlijke en legale variant van.

- Cocoa-Drol
Ook dit is een natuurlijke en legale variant van een Anabool steroïde. Cocoa-Drol stimuleert voornamelijk de vetverbranding maar vergroot ook aanzienlijk spieropbouw. Dit is precies wat Clenbuterol ook doet.

De lijst gaat eindeloos lang door. Veel van de ingrediënten in Unstoppable zijn natuurlijke en legale varianten van steroïden. Uiteraard zijn ze daardoor ook minder sterk maar dichterbij ga je niet komen!

unstoppable

Wat doet Unstoppable van Dedicated Nutrition?

Unstoppable van Dedicated Nutrition maakt van jou een trainingsbeest. Een kleine opsomming van de effecten die je voelt binnen 30 minuten na de innamen.

- Geeft een ongekende energyrush zonder crash
– Toename van uithoudingsvermogen
– Langdurende en heftige pomps
– Zorgt ervoor dat je anabool(spieropbouwend) blijft tijdens training i.p.v katabool
– Bevordering van spierhardheid en spierdefinitie
– Stimuleert vetverbranding
– Verbeter sterk de focus

Het is alles wat je mag verwachten van een pre workout. Dit zijn pas enkele eigenschappen die je voel door Unstoppable.

Werkt Unstoppable van Dedicated Nutrition?

Deze vraag is overbodig. Unstoppable van Dedicated Nutrition werkt als een trein. Onze ervaring met Unstoppable van Dedicated Nutrition is zo goed als hij hierboven beschreven staat. Unstoppable brengt echt een geheel nieuwe ervaring met je training.

Onze ervaring met Unstoppable is dat je deze pre workout niet met anderen kunt vergelijken. Zeker de moeite waard om te proberen. Wij zijn overtuigd dat je nooit meer een andere pre workout zal bestellen!