Test Powder van USP Labs

Wat is USP Labs Test Powder

USP labs Test Powder is een testo booster in poedervorm. Dit is vrij opvallend want de meeste testo boosters komen in capsules. Voor krachtsporters die moeite hebben met het slikken van capsules, of al veel capsules per dag moeten slikken, is dit dus een goed alternatief. Deze testo booster wordt als zeer sterk ervaren door ervaren bodybuilders. USP labs is ook de maker van het bekende Jack3d.

Wat doet USP Labs Test Powder

USP labs Test Powder verhoogt je lichaamseigen testosteron aanzienlijk. Hierdoor makk je simpelweg sneller spieren aan en kun je beter presteren tijdens je trainingen. Behalve deze bizarre testosteron verhoging zorgt het ook voor het bekende Alpha Male gevoel, bevordert het de aanmaak van vetvrije spiermassa en zorgt het voor betere vetverbranding. Met slechts 1 dosering per dag laat je testosteronspiegels al door het plafond knallen!

Usp test powder

Hoe werkt USP Test Powder

Het is voornamelijk je testosteronlevel dat wordt verhoogd. Dat dit een positief effect heeft op je training, dat is al jaren lang bewezen. Deze boost van je testosteron zit voornamelijk in de flinke dosis D-Aspartic Acid die het bevat. Deze D-Aspartic Acid in combinatie met onder andere Agmatine Sulfate (1000mg) en Mucuna Pruriens Extract (200mg) zorgt voor zeer krachtige prestaties.

Werkt USP Test Powder

Ja, Test Powder van USP Labs werkt. Dat mag je ook verwachten van de fabrikant die ook verantwoordelijk is voor een van de krachtigste en wereldwijd meest verkochte pre-workouts Jack3d. Kanttekening blijft wel dat een testo booster niet voor iedereen even effectief is. Heb je van jezelf al hoge testosteronwaardes dan zal deze testobooster minder effect hebben dan bij mensen met lagere testosteronwaardes.