Syntha 6 Eiwitten van BSN

Wat is Syntha 6 van BSN?

Syntha 6 van BSN is een van de meest geprezen eiwitshakes die je maar kunt vinden. Iedereen is zeer te spreken over Syntha 6 van BSN. Deze eiwitshake wordt vooral geroemd door de heerlijke smaak en de perfecte ingredi├źnten. Zo heeft elke shake syntha 6 maar liefst 22 gram van 6 verschillende topkwaliteit eiwitten. Een betere eiwitshake dan Syntha 6 van BSN is haast niet denkbaar.

Waarom Syntha 6 van BSN?

Zoals gezegd is de shake heerlijk om te drinken en zitten er 6 verschillende soorten eiwitten in die allen van topkwaliteit zijn. Daar staat BSN dan ook om bekend. Je spieren hebben na een zware workout voornamelijk behoefte aan eiwitten. Dit hebben je spieren nodig om goed te kunnen herstellen na de zware inspanning. Doordat je spieren zich direct kunnen vullen met de aanwezig eiwitten in je lichaam, worden ze groter. Het is dus niet zo dat het trainen van je spieren voor de groei zorgen. Het is juist het herstellen van je spieren die er voor zorgen dat ze groter, harder en voller worden.

Daarvoor heb je voldoende eiwitten in je lichaam nodig. Bij een krachtsporter gaan we uit van 2 gram eiwitten per Kg lichaamsgewicht. Als we een maaltijd als voorbeeld nemen, hierin zit gemiddeld 26 gram eiwitten. Zo zou iemand van 90Kg bijna 7 van die maaltijden moeten eten. Dit met alle gevolgen van dien voor het vetpercentage. Om die reden gebruiken krachtsporters eiwitshakes. Het is makkelijk, snel en zeer effectief.

Zowel direct na je training als in je slaap blijft je lichaam herstellen van de training. Het is dus belangrijk dat je de hele dag voldoende eiwitten aan je spieren afgeeft. Hiervoor moet je dus eigenlijk ook ‘s nachts eten. Dat kan natuurlijk niet. Daarom neemt men langzame eiwitten om ook dan de spieren van eiwitten te voorzien. In Syntha 6 van BSN zitten zowel snelle als langzame eiwitten.

Waarom is Syntha 6 van BSN zo goed?

Omdat het 6 verschillende eiwitten bevat. In syntha 6 zit eiwit uit eieren, melk eiwit isolaat, melk Eiwit Concentraat, micro gefiltreerde whey proteine concentraat, cross flow gefiltreerde whey proteine isolaat, en whey hydrolisaat. Daarbij is deze eiwitshake aangevuld met aminogen. Dit zorgt voor veel betere opname van de eiwitten. Zo werkt geen gram eiwit ongebruikt gelaten. Ook vind je in Syntha 6 als een van de weinige eiwitshakes glutamine peptiden een beter herstel van je spieren en zonnebloem olie voor goede en gezonde vetten.

Werkt Syntha 6 van BSN?

Ja en goed ook. Eiwitten zijn er verschillende soorten en maten. Met Syntha 6 van BSN weet je zeker dat je de beste kwaliteit hebt die ook nog eens lekker te drinken. Wil je zeker weten dat je hoge kwaliteit eiwitten binnen krijgt? Dan kies je voor Syntha 6 van BSN, niet de goedkoopste, wel de beste!