Rush Accelerated van Stacker 2

Wat is Rush Accelerated van Stacker 2?

Over stackers is veel gezegd en geschreven. Dat ze bedoeld zijn om ter ondersteuning van het afslanken te dienen, weten we ook. Stackers waren altijd heel omstreden vanwege de hartklachten die mensen er van kunnen krijgen. In de ernstigste gevallen zijn er zelfs mensen aan overleden. Deze gevolgen zijn na onderzoek toegewezen aan het ingrediënt Efedra. Uiteindelijk is Efedra verboden en is de stacker 2 op de markt gebracht Rush Accelerated van Stacker 2 is een stacker die je ondersteuning biedt bij het afvallen, daarnaast kun je harder en langer trainen als je een stacker als pre-workout gebruikt.

Waarom Rush Accelerated van Stacker 2?

Rush Accelerated van Stacker 2 is de opvolger van Rush. Rush bevatte dmaa en was daardoor niet geschikt voor sporters die aan wedstrijden meedoen. Dmaa komt voor op de dopinglijst en mocht daardoor in de topsport niet gebruikt worden. Doordat Rush Accelerated geen dmaa bevat, kunnen ook de professionals gebruik maken van de voordelen van dit product. Rush Accelerated geeft je kracht en pomp. Geen energie om te trainen? Rush Accelerated geeft je die adrenalineboost die maakt dat je niet anders meer wilt. Ongekende groei is het gevolg. Alleen ingrediënten die je nodig hebt, zijn toegevoegd.

Suikers zijn dus niet aanwezig. De ingrediënten zijn onder andere: Arginine en Agmatine, Creatine en Beta Alanine. Tyrosine, Taurine, Schisandra en Cafeïne. Een half uur voor de training neem je 3 maatschepjes opgelost in 150 ml. water in . Voor een nog sterker effect kun je in plaats van 3 schepjes ook 5 schepjes oplossen in 250 ml. water. Vijf schepjes per 8 uren en 10 schepjes per etmaal is de maximale hoeveelheid die je in kunt nemen. Er zijn verschillende smaken verkrijgbaar.

Rush Accelerated van Stacker 2 gebruiken

Bij gebruik van Rush Accelerated van Stacker 2 merk je een soort tinteling in je lichaam die je tot hard trainen drijft. Je bent gefocussed en kunt meer tillen en langer doorgaan. Het fijne van Rush Accellerated is dat je geen crash hebt zodra het product is uitgewerkt. Het verschil is echt duidelijk. De smaken waarin de Rush Accelerated van Stacker 2 verkrijgbaar is zijn allen prima om in te nemen en het poeder mixt prima met water. De Rush Accelerated is een uitstekende pre-workout zonder dat zenuwachtige gevoel en hartkloppingen. Kan ook veilig door professionele sporters gebruikt worden.