Rehab post workout van PVL Nutrients

Wat is Rehab van PVL Nutrients?

PVL Nutrients is misschien wel het meest onderschatte merk van dit moment. Want ondanks dat PVL Nutrients eigenlijk in alle reviews erg goed scoort, wordt het in Nederland nog niet zo massaal verkocht als bijvoorbeeld de producten van Dedicated Nutrition. PVL Nutrients kennen we vooral van Mutant Mass. Een absolute topper op het gebied van weight gaining. Behalve Mutant Mass is ook CreaKong en Mutant Test een goed lopend product. Rehab van PVL Nutrients is de post workout van PVL Nutrients.

Rehab van PVL Nutrients is een zeer complete post workout die absoluut onderscheidend is van andere post workouts. Dit komt vooral door het complete pakket dat Rehab met zich meebrengt.

 

Waarom kies je voor Rehab van PVL Nutrients?

Het is eigenlijk heel simpel. Je koopt Rehab omdat het een van de meest complete post workouts van dit moment is. Overal is aan gedacht. Niet alleen denken ze aan het herstel van je spieren, ze denken ook aan het herstel van je gewrichten.

rehab2

Herstel van spieren

Uiteraard is dit een van de belangrijkste eigenschappen van een post workout. Deze zogenaamde Muscle Blend bestaat onder andere uit BCAA’s HMB en HICA. Dit zijn allemaal essentiële ingrediënten voor goed spierherstel. Uiteraard is er ook gedacht aan eiwitten. Per serving zit er 19 gram top kwaliteit eiwitten in deze post workout.

Herstel van gewrichten

De zogenaamde joint reconstruction blend bevat Glucosamine en zorgt daarmee voor een goed herstel van de spieren. In deze blend vind je onder andere ook Magnesium en calcium. Kortom er is goed nagedacht over het herstel en dan niet alleen over spierherstel.

Spieropbouw

De Creatine Volumizing Blend in Rehab zorgt niet alleen voor herstel van de spieren maar zorgt ook voor spieropbouw. Een mix van 4 creatines zorgen per dosering voor 4.1 gram pure creatine in je spieren. Goed voor het herstel en voor de opbouw van je spieren.

Werkt Rehab van PVL Nutrients?

Rehab van PVL Nutrients werkt, daar zijn we van overtuigd. Sterker nog, wij denken dat Rehab van PVL Nutrients een van de betere post workouts is van dit moment. Behalve het complete pakket aan ingrediënten is er nog gedacht aan vele extra toevoegingen. Daar komt bij dat de shake ook nog eens een genot is om te drinken na een zware training!