Recon van MusclePharm

Wat is Recon van MuslcePharm?

Recon van MuslcePharm is post workout, dit is dus een shake die je direct na je training inneemt. Recon van MuslcePharm zorgt voor goed herstel van de spieren en doet dit door je spieren direct na je training van alle nodige voedingsstoffen te voorzien. Door een dergelijke post workout haal je het maximale uit je training omdat je het spierverlies na je training tot een minimum beperkt.

Wat doet Recon van MuslcePharm?

Zoals gezegd laat het je spieren herstellen door ze vol te pompen met voedingsstoffen die je spieren nodig hebben. Je spieren zijn na een heftige training natuurlijk op, ze hebben alle nodige voedingsstoffen gebruikt om zo zwaar te kunnen presteren. Deze voedingsstoffen worden door het drinken van Recon van MuslcePharm direct aangevuld. Zou je geen post workout nemen dan benadeeld dit de spiergroei aanzienlijk, spieren hebben nou eenmaal voedingsstoffen nodig om te kunnen groeien. In Recon zitten precies de juiste hoeveelheden van deze stoffen.

Recon

Hoe werkt Recon van MuslcePharm?

Direct na de training vult Recon je spieren aan met een complexe koolhydraatformule. Deze zorgt dat je spierglycogeen weer op pijl is. Dat BCAA’s en EEA’s belangrijk zijn voor de spieropbouw is algemeen bekend. BCAA’s zijn het belangrijkste bestanddeel van spiereiwitten. Deze zitten dan ook volop in Recon. Deze kun je alleen uit voeding halen omdat je ze zelf niet aanmaakt. Glutamine is belangrijk voor het spierherstel. Per shake Recon krijg je 5 gram van deze broodnodige stof binnen! Om je direct weer topfit te voelen na een intensieve work-out zit er Beta Alanine en Citrulline Malate. Deze gaan respectievelijk verzuring tegen en zorgen dat je spieren klaar zijn voor de volgende training. Na je heftige inspanning zorgt adaptogeen matrix ervoor dat je ontspant. Verder zit Recon vol met spierbevorderende vitamines en kruiden die je helpen te herstellen.

Werkt Recon van MusclePharm?

Ja! Recon werkt en zelfs net zo goed als dat MusclePharm je wilt laten geloven. Uiteraard kun je een groot deel van de bestandsdelen ook uit je voeding halen. Dit is niet zo met alle aminozuren die in Recon zitten. Het is dus niet alleen goed voor je maar het is ook nog eens vele malen makkelijker dan het bereiden van een hele maaltijd. Alle ingredi├źnten zijn met wetenschappelijk onderzoek bewezen dat ze helpen voor het herstel en het aanmaken van spiermassa.