Perfect Protein van Body en Fit

Wat is Perfect Protein van Body en Fit?

Perfect Protein van Body en Fit is 1 van de vele eiwitshakes die verkrijgbaar zijn op de markt. Waarom moet je dan juist voor Perfect Protein van Body en Fit kiezen? Omdat Perfect Protein zowel snelle als langzame eiwitten bevat. Je hoeft dus maar 1 pot Perfect Protein van Body en Fit te bestellen in plaats van een pot Whey Protein(snelle eiwitten) en Micellar Casein(lange afgifte). Dit scheelt in de portemonnee en is ook nog eens super handig in het gebruik. Daarbij is perfect protein goedkoop en verkrijgbaar in heerlijke smaken en bevat deze shake 22 gram eiwitten per shake!

Wat doet Perfect Protein van Body en Fit?

Perfect Protein doet eigenlijk hetzelfde als alle andere eiwitshakes. Het vult namelijk je eiwitten aan. Als je ligt te slapen dan herstellen je spieren. Het is dan belangrijk dat je lichaam nog steeds eiwitten afgeeft aan je spieren. Je snelle eiwitten zullen snel na de training verbruikt worden en dat is maar goed ook. Maar ‘s nachts heb je ook eiwitten nodig. Hiervoor heb je Micellar Casein nodig. Een eiwitsoort die langzaam wordt afgegeven. Deze eiwitten worden verspreid over 6 tot 8 uur afgegeven. Zo herstel je zelfs in je slaap nog van je harde workout.

Hoe werkt Perfect Protein van Body en Fit?

Als krachtsporter heb je meer eiwitten nodig dan iemand die niet sport. Dit komt doordat eiwitten je spieren helpen te herstellen. Juist bij het herstellen van je spieren, groeien ze. Krachtsporters houden vaak 1.5 – 2 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht per dag aan! Dat is erg veel om allemaal uit je voeding te halen zonder te veel te eten. Met Perfect Protein kun je je eiwitten makkelijk aanvullen. Door je eiwitten aan te vullen kunnen je spieren beter herstellen en dus beter groeien. Dit zijn geen diepgaande theorieën maar feiten die al jarenlang bekend zijn.

Werkt Perfect Protein van Body en Fit?

Dat eiwitten werken is al vele malen bewezen. Toch heeft Perfect Protein van Body en Fit een aantal voordelen ten opzichte van andere eiwitshakes. Ze bevatten dus snelle eiwitten en langzame eiwitten. Perfect Protein is in veel smaken verkrijgbaar, smaakt heerlijk en bevat weinig calorieën en koolhydraten en andere ingrediënten waar je niet op zit te wachten. Met 22 gram eiwitten per shake is dit een absolute topper!