Over ons

Suppreviews.nl staat voor eerlijke reviews. Wij gebruiken en testen daarmee, de werking van verschillende supplementen. Dit zijn supplementen die vooral worden gebruikt bij fitness en bodybuilding. Denk hierbij aan eiwitten, creatine, testosteren-boosters, weight gainers en vitaminen. Maar ook supplementen voor duursporters testen wij om onze ervaring met jullie te delen.

Er zijn veel buitenlandse site waarin supplementen worden getest. Deze sites zijn meer bedoeld om reclame te maken dan om daadwerkelijk een eerlijke review te geven over een supplement. Daar onderscheidt suppreviews.nl zich in. Wij geven enkel eerlijk reviews over de supplementen. Is het supplement goed en doet het wat het zegt te doen, dan zullen we uiteraard lovend zijn over het product. Doet het supplement niet wat het belooft of heeft het ingredi├źnten die eigenlijk niet zo goed voor je zijn als men beweert? Dan lees je dat eerlijk op suppreviews.nl

Niet alleen wij schrijven reviews, ook onze bezoekers kunnen zich aanmelden om te reageren op een review. Heb je andere ervaringen met een product dan wij dat hebben? Deel het met je medesporters en laat ze leren van jouw ervaringen.