Optimum Nutrition’s 100% Whey

Wat is Gold Standard Whey Protein van Optimum Nutrition

Gold Standard Whey Protein van Optimum Nutrition is een proteïne shake. We kennen Optimum Nutrition als een merk dat zeer betrouwbaar is. Geen poespas maar pure supplementen. Optimum Nutrition is voornamelijk bekend van Optimen wat 1 van de best verkochte multi vitamines is. Verder maakt Optimum Nutrition vooral supplementen die bedoelt zijn als een toevoeging op de dagelijkse voeding van een sporter. En dat is Gold Standard Whey Protein van Optimum Nutrition ook.

Waarom Gold Standard van Optimum Nutrition?

Omdat al miljoenen mensen je voor gingen. Wereldwijd is Standard van Optimum Nutrition een van de meest verkochte proteine shakes. Dit komt doordat het van zeer goede kwaliteit is. De shake staat bekend om het feit dat het zulke lage waardes heeft. Het zit propvol met hoge kwaliteit eiwitten maar bevat geen rommel zoals vet, cholesterol, lactose en koolhydraten.

Dit is proteine in zijn puurste vorm. Optimum Nutrition’s 100% Whey bevat namelijk als enige ter wereld Optimum Nutrition’s exclusieve whey blend. Dit is een speciale blend van Microgefilterde Whey Proteine Isolaten, Ion-Exchange Whey Proteine Isolaten, Ultra gefilterde Whey Proteine Concentraten en Hydrowhey, gehydroliseerde Whey Peptides.

Kort gezegd zijn dit zuivere en pure eiwitten die elkaar versterken in zijn werking. Met een 23 gram aan de meest zuivere eiwitten per shake, kun je Gold Standard van Optimum Nutrition niet anders benoemen dan een echte topper onder de eiwitten. Daarnaast zit er per shake ook nog eens 3,5 gram glutamine(goed voor de gewrichten), 5 gram BCAAs (Branche Chain Amino Acids)en slechts 3 gram koolhydraten en een minimum aan vet en lactose.

Is Optimum Nutrition’s 100% Whey echt zo goed?

Ja, wij kunnen je garanderen dat je geen Whey shake gaat vinden die zo puur en zuiver is als Optimum Nutrition’s 100% Whey. Dit is pure kwaliteit en niet te vergelijken met andere proteine shakes. Kies je voor Optimum Nutrition’s 100% Whey dan kies je voor echte topkwaliteit. Je gaat het merken in het herstel van je spieren maar ook in groei van je spieren. Door de zuivere werking van Optimum Nutrition’s 100% Whey zul je sneller en meer droge spiermassa aankomen.