Opti-Men van Optimum Nutrition

Wat is Opti-Men van Optimum Nutrition?

Opti-Men is kort gezegd een multi-vitamine. Opti-Men is echter veel meer dan een standaard multivit. Het is een multivit die meer dan 75 belangrijke ingrediënten heeft. Het is gedoseerd voor de gevorderde krachttrainer. Speciaal voor mannen met intensieve trainingen dus.

Wat doet Opti-Men van Optimum Nutrition?

De vitamines van Opti-Men zijn zo gedoseerd dat het voldoende vitamines heeft voor iemand die 3 a 4 keer per week krachttraining doet. Het is dus echt een supplement dat dient als toevoeging op je voedingsschema. Opti-Men versterkt zelfs je mannelijkheid!

Opti-Men

Hoe werkt Opti-Men van Optimum Nutrition?

Dat is een goede vraag. Opti-Men bevat meer dan 75 ingrediënten. Deze werken allemaal verschillend van elkaar. We kunnen dus niet de werking van deze vitamines en dergelijken apart behandelen. Wel kunnen we je vertellen dat Opti-Men 8 soorten aminozuren bevat, dit is dus inclusief Arginine, Glutamine en BCAA’s. Verder bevat het nog eens 20 anti-oxidanten die we normaliter ook halen uit groente en fruit. Tevens bevat Opti-Men 4 enzymen voor verbeterde spijsvertering. Het gaat natuurlijk om de vitamines en de mineralen. Er zitten 25 vitamines en mineralen die allemaal gericht zijn op de behoefte van een fanatieke krachtsporter.

Werkt Opti-Men van Optimum Nutrition?

Er zijn vele verschillende multivitamines te verkrijgen. De ene is ondergedoseerd, de ander is overgedoseerd en weer een ander bevat niet alle essentiële ingrediënten. Wij zijn van mening dat deze multivitamine alles bevat wat je nodig hebt en ook nog eens juist gedoseerd is! Een absolute aanrader dus!