Nr 1 creatine van Body en Fit Nutritions


Iedereen die bekend is met Body en Fit, kent ongetwijfeld ook Nr 1 van Body en Fit. Deze scharen we voor het gemak onder de categorie creatine maar Nr 1 van Body en Fit is veel meer dan alleen een creatine. Nr 1 van Body en Fit wordt gezien als de ultieme bodybuilding cocktail. Omdat het zo veel bewezen nuttige ingrediënten bevat is het een zeer complete shake.

Tijd voor een review over Nr 1, tijd om onze ervaring met Nr 1 met jullie te delen!

Wat doet Nr 1 van Body en Fit?

Volgens velen is Nr 1 van Body en Fit het sterkste bodybuilding supplement dat verkrijgbaar is. Nr 1 zorgt er met de juiste ingredienten voor dat je op zeer korte termijn al een flinke krachttoename merkt. Dit resulteert binnen enkele weken in een massieve en keiharde spiermassa.

Behalve de extreme krachttoename zal je ook merken dat je enorme spierpomps hebt tijdens en na je training. Het bloed knalt door je aderen.

Tijdens de training wordt door NR 1 direct spierafbraak tegen gegaan. Het beschermt je spieren tijdens en na je training. Het bevordert tevens de vetverbranding tijdens je training. Zo draagt het bij aan een strakke droge spiermassa.

Je neemt Nr 1 van Body en Fit voor je training. Je merkt dan vrijwel direct enorme energie in de spieren. Je uithoudingsvermogen en spierconditie is de eerste training al merkbaar.

Waarom werkt Nr 1 van Body en Fit?

Het is heel simpel. Body en Fit heeft gekeken naar de meeste essentiële en effectieve ingrediënten van bestaande supplementen en heeft deze in Nr 1 gestopt. Hierdoor is Nr 1 de meeste complete creatine shake verkrijgbaar. Zo vind je in de Nr 1 shake onder andere:

  • Creapure Creatine, uiteraard vind je de sterkst mogelijk vorm van creatine in Nr 1. Dat is Creapure Creatine, de meest pure vorm creatine die er verkrijgbaar is.
  • Agmatine mag natuurlijk niet ontbreken. Dit zorgt voor een explosieve spiergroei en een zeer heftige spierpomp. Een absolute verbetering van de prestatie.
  • N-Carbamylglutamate zorgt behalve voor spierpomp ook nog eens voor extra vetverbranding en krachttoename. Een absolute must voor een krachtpatser als Nr 1.
  • Creatinol-O-Phosphate ook wel COP genoemd, is een ingrediënt dat ervoor zorgt dat je zwaarder kunt trainen. Waar je normaal op moet geven moet opgeven, heb je nu nog power over!

Verder bevat Nr 1 van Body en Fit nog essentiële toevoegingen zoals PeptoPro, Taurine, Vitaminen en Beta Alanine. Het is teveel om op te noemen. Stuk voor stuk top ingredienten die samen een van de grootste succes van Body en Fit vormen. Nr 1 doet zijn naam eer aan!