Mutant Whey van Mutant nutrition


Onze spieren bevatten hoofdzakelijk water en eiwitten. Om spieropbouw mogelijk te maken en om te herstellen na een zware training, heft ons lichaam eiwitten nodig. Eiwitten versnellen de vetverbranding en zorgen voor een verzadigd gevoel. Eiwitten kunnen we onder andere uit vlees en zuivel, zoals kwark, halen. Iemand die aan krachtsport doet, heeft voor geode spiergroei al snel 2 gram eiwitten per kilo nodig om goed in spiermassa te groeien. Dit is teveel om alleen uit voeding te halen. Hiervoor kun je eiwitshakes nemen. Eiwitshakes na de training zorgen voor sneller herstel van de spieren. Whey eiwitten zijn de beste eiwitten om voor ondersteuning tijdens een training te zorgen. Mutant Whey van Mutant nutrition.

Wie bekend is met Whey eiwitten weet dat ze doen wat ze beloven: snelle spiergroei. Mutant Whey van Mutant nutrition zorgt voor een nog snellere en betere spiergroei dan de normale Whey eiwitten. Voordat Mutant Whey van Mutant nutrition gemaakt werk, is er eerst ruim 2 jaar aan wetenschappelijk onderzoek aan vooraf gegaan. Speciaal geselecteerde proteïnen vormen de basis voor dit product. Iedere proteïne heeft een eigen unieke aminozuurafgifte welke zich aanpast aan je verteringsstelsel. Hierdoor wordt de Whey voor 100% opgenomen. Mutant Whey van Mutant nutrition bevat:

Nitroserum™: Nitroserum™ wordt geleidelijk aan opgenomen, en geeft daarmee een constante aanvoer van aminozuren in de spieren.

Micro Gefilterde Whey Proteïne: Snel opneembaar en lactosebeperkt met meer immuun beschermende eigenschappen.

Whey Proteïne Isolaat: Sneller opneembare Whey Proteïne Isolaat met minimale koolhydraten. Met 97% proteïnen is dit de hoogste proteïnebron van Whey en zo goed als lactosevrij.

Actinos®: Gehydroliseerd wheyproteïnen bioactieve peptiden isolaat; Gepatenteerde wheypeptiden die snel opnemen en de synthese van NO stimuleren met meer dan 950%, waardoor de bloedvoer in de spieren toeneemt, en dus meer BCAA’s aflevert.

Gehydroliseerd Whey Proteïne Isolaat: Sneller opneembaar dan normale Whey isolaat

Dispersie gecontroleerd complex: Bestaat uit een complex van 4 voedingsvezels die de aminozuuropname te verbeteren.

Per Mutant Whey shake mix je 2 scoops met 250 ml water of melk.

Mutant Whey van Mutant nutrition doet wat het belooft. Het product mixt goed en er zitten geen klontjes in na het shaken. De smaken zijn aangenaam en het gebruik geeft geen gekke bijwerkingen. Het lijkt er inderdaad op dat je ‘meer’ uit de Mutant Whey van Mutant nutrition haalt dan uit een standaard Whey. Je herstelt duidelijk sneller na een training dan bij een reguliere Whey.