Micronized Creapure Creatine van Universal

Micronized Creapure Creatine van Universal?

Universal is een topmerk binnen de wereld van de voedingssupplementen. Animal Pak, Animal Cuts, Animal Test, het zijn allemaal topproducten van Universal. Universal staat te boek als een hardcore supplementenlijn voor pro’s en echte bodybuilders. Micronized Creapure Creatine van Universal is een creatine die volledig aan die verwachting voldoet.

Veel sporters kampen vaak met een energie te kort. Dit kan zowel voor krachttraining en cardio training. Dit kan worden opgevangen met creatine supplementen. Een goede creatine is de Universal Micronized Creapure creatine. Dit supplement wordt per batch getest op zijn zuiverheid in een laboratorium. Hierdoor ben je verzekert van een super pure voor van creatine.

 

Wat doet Micronized Creapure Creatine van Universal?

De Creatine werkt erg goed en wordt door sommige sporters ook misbruikt voor prestatie verbeteringen. Sommige sporters gebruiken het zelfs zoveel dat ze hun organen kapot maken. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Daarom is een opbouwfase bij creatine ontzettend belangrijk. Je neemt gedurende 3 dagen 2 maal 2 schepjes. Dat is ongeveer 10 gram per keer. Dit is om je creatine peil in je lichaam hoger te krijgen. Daarna gebruik je 6 weken 1 schepje per dag. Hierbij maak je geen onder schijt in rustdagen en trainingdagen. Als je dit allemaal hebt doorlopen dan moet je ook weer 6 weken stoppen, zodat je lichaam niet te veel went aan de stof. Als je dit zes weken hebt gedaan dan kan je weer beginnen met de opbouwfase en het gewone gebruik enzovoort voor zes weken lang en daarna weer zes weken stoppen. En dit blijf je zo doen zolang je het product gebruikt.

Hoe goed is Micronized Creapure Creatine van Universal?

De reactie van gebruikers van Micronized Creapure Creatine van Universal zijn bijzonder positief. Ze zeggen duidelijk verschillen te kunnen zien en voelen. Wel wordt er geregeld over de smaak van het product geklaagd, maar dat is iets dat je voor lief moet nemen. Doe je het door je eitwitshake of door een drank je met een smaakje dan proef je er haast niks van. Dus als je een beetje vast zit met je trainingen en je ziet nog maar weinig vooruitgaan. Koop dan creatine om je prestaties te ve