Mass FX black van Athletic Xtreme

Wat is Mass FX black van Athletic Xtreme?

Mass FX black is een nieuwe testosteron booster. Deze testobooster van Athletic Xtreme een compleet supplement dat meer doet dan enkel je testosteron levels verhogen. Athletic Xtreme is een vrij nieuw merk dat nog niet al te veel bekendheid heeft. Wij kunnen vast vertellen, dat de supplementen van Athletic Xtreme zeker het proberen waard zijn. Het zijn supplementen waar over nagedacht is. Athletic Xtreme zorgt niet alleen voor spiergroei maar ook voor herstel. Met name als we kijken naar de gewrichten valt er nog veel winst te behalen. Hier houdt Athletic Xtreme zich veel mee bezig. Vandaag bespreken we wel een spieropbouwend supplement van Athletic Xtreme, namelijk Mass FX black. Een absolute topper voor spieropbouw!

Mass_FX_Black

Wat doet Mass FX black van Athletic Xtreme?

Mass FX Black is een 5 in 1 supplement. Het doet dus meer dan alleen je testosteron verhogen. Door het gebruik van verschillende ingrediënten helpt het je lichaam om meer spiermassa op te bouwen. In Mass FX Black zit onder andere N-Methyl-Aspartic Acid, een ingredient dat we kennen van het populaire supplement Intimidate van Iforce Nutrition. Dit zorgt vrijwel direct voor een veel hoger testosteron level.

Het is belangrijk dat dit testosteron in je lichaam zich niet kan binden met SHBG. Dit staat Sex Hormone Binding Globulin en zorgt er kort gezegd voor dat de testosteron zijn werking verliest. Men noemt dit ‘het testosteron vrij houden’. Dit doet UDAX™. Deze stof zorgt ervoor dat je lichaam vrij testosteron levert dat dus werkzaam is voor je spieropbouw.

Oestrogeen is een vrouwelijk hormoon. Dit vrouwelijke hormoon vermindert de spieropbouw. Wil je optimaal effect dan zal je testobooster ook anti-oestrogeen moeten werken. Bij Mass FX Black is hier aan gedacht. Zij hebben 7-Methoxyflavone toegevoegd wat oestrogeenvorming tegen gaat.

Verder bevat Mass FX Black ook nog Zinc en Vitamine D3. Zinc is erg goed voor je bloed en maximaliseert de eiwitopname en de vitamine D3 ondersteund de hormoonspiegels. Beiden zijn onmisbaar voor krachtsporters.

Werkt Mass FX Black van Athletic Xtreme?

Een testobooster werkt voor iedereen anders. De ene persoon is er gevoeliger voor dan de andere. Mass FX Black is vergelijkbaar met het razend populaire Intimidate maar heeft een paar zeer goede toevoegingen. Voor zijn prijsklasse is Mass FX Black absoluut een aanrader. Reageer je goed op testo boosters dan gaat deze je zeker helpen!