Mammoth 2500 van Interactive Nutrition

Wat is Mammoth 2500 van Interactive Nutrition?

Het merk Interactive Nutrition zegt eigenlijk niemand iets. Terwijl de naam Mammoth 2500 voor de meesten dan wel weer bekend klinkt. Interactive Nutrition is een relatief klein merk terwijl Mammoth 2500 een van de bekendste weight gainers is. Mammoth 2500 is dus een weight gainer en niet zo maar een weight gainer. Het Canadese merk Interactive Nutrition heeft met Mammoth 2500 de prijs gewonnen van Canada’s beste weightgainer. Mammoth 2500 is een weightgainer die je ook nog eens voorziet van alle nodige bouwstoffen voor optimale spiergroei. Al jarenlang favoriet onder alle bodybuilders!

mammoth 2500

Waarom kies je voor Mammoth 2500 van Interactive Nutrition?

In principe doet elke weightgainer hetzelfde. Het geeft je een boel extra calorieën om overschot te creeeren tijdens je bulk. Zo kun je makkelijker die extra kilo’s massa pakken. Het verschil zit hem echter in de ingrediënten van de weightgainer. Dit moeten natuurlijk goede vetten, koolhydraten en eiwitten zijn. Hierin onderscheidt Mammoth 2500 zich.

Mammoth 2500 bevat namelijk 3 soorten eiwitten. In totaal is dit 50 gram aan eiwitten per dosering. Dit zijn 3 eiwitten van hoge kwaliteit met verschillende eigenschappen. Zo zit er Whey Proteine, de bekende variant die snel wordt opgenomen en kwalitatief zeer goed is. Ook vind je Melk eiwitten die behalve het opbouwen en herstellen van spieren ook de spierafbraak tegen gaat. Daarnaast bevat het nog het zogenaamde puur ei-eiwit die ook nog een vol met belangrijke aminozuren zit.

Naast eiwitten heb je natuurlijk ook koolhydraten nodig. Mammoth 2500 bevat zowel complexe als enkelvoudige koolhydraten. Oftewel koolhydraten die langzaam en snel door het lichaam worden opgenomen. Ook zit Mammoth 2500 vol gezonde vetten. Gezonde vetten zijn bijvoorbeeld MCT dat ook kokosnoot olie wordt gewonnen. Deze vetten zetten zich snel om in energie en stimuleren de groeihormonen in je lichaam.

Behalve goede ingrediënten is het ook belangrijk dat deze goed worden opgenomen door het lichaam. Hiervoor is een zeer goed en uniek enzymen systeem toegevoegd. Zorgvuldig geselecteerde enzymen in Mammoth 2500 zorgen voor optimale opname in het lichaam.