Magnificent van Body & Fit

Wat is Magnificent van Body & Fit?

Magnificent van Body & Fit is een post work out shake. Deze postworkout neem je direct na je training en helpt je spieren herstellen. Na je training herstellen je spieren van de geleverde inspanning. Dit is het moment dat ze de meeste groei doormaken. Het is dus belangrijk dat je je spieren helpt herstellen want hiermee help je ze groeien. Door de variëteit in de ingrediënten mogen we Magnificent van Body & Fit een zeer complete post workout shake noemen.

Wat doet Magnificent van Body & Fit?

Magnificent van Body & Fit helpt je dus voornamelijk bij het herstellen van spieren. Tijdens een zware training vragen je spieren veel van het lichaam en de stoffen die het bevat. Spieren hebben bijvoorbeeld koolhydraten en glucose nodig. Na zware inspanning moeten al deze voedingsstoffen aangevuld worden. Dit doet Magnificent van Body & Fit. Magnificent is zo samengesteld dat het direct door het lichaam wordt opgenomen. Je voorziet je lichaam dus direct van voedingsstoffen die het nodig heeft om te kunnen groeien.

Hoe werkt Magnificent van Body & Fit?

Veel krachtsporters gebruiken na de training losse voedingsstoffen zodat deze direct door de uitgeputte spieren gebruikt kunnen worden. Magnificent is een all in one shake die al deze voedingsstoffen bevat. Zo bevat Magnificent van Body & Fit; Waxy Maize Starch voor herstel van de glycogeen voorraden wat de spiergroei bevordert. Ook aan Dextrose is gedacht, waardoor opname van voedingsstoffen in spierweefsel wordt bespoedigd. PeptoPro zorgt voor optimale opname van Aminozuren in je spieren, ook hier is aan gedacht. Dit zijn pas enkele ingrediënten die zorgen voor een goed herstel. Uiteraard is Magnificent ook voorzien van vitamines en creatines.

Werkt Magnificent van Body & Fit?

Ja, Magnificent van Body & Fit werkt zeker. Dat bewijzen talloze studies op de losse ingrediënten die in Magnificent zijn verwerkt. Al snel krijg je de vraag, waarom zou ik dan al deze ingrediënten los kopen om zelf een post workout te maken? Elke lichaam en elke vorm van training vraagt om een eigen aanpak. De ene sporter heeft meer koolhydraten nodig dan de andere. Globaal gezien zit je met Magnificent van Body & Fit altijd goed maar het kan natuurlijk zijn dat jouw dieet iets ander vraagt.