King Mass XL van Ronnie Coleman

Wat is King Mass XL van Ronnie Coleman?

Wie kent hem niet? Ronnie Coleman staat te boek als de man die 8 keer achter elkaar de prestigieuze prijs als Mr. Olympia won. Een prestatie van formaat! Daarnaast kennen we Ronnie Coleman als de man die de IFBB professional titel het vaakst op zijn naam heeft gezet. Kortom Ronnie Coleman is een absolute top bodybuilder!

Tegenwoordig kennen we Ronnie Coleman ook van zijn eigen supplementen lijn. In zijn supplementen is hij net zo perfectionistisch als in zijn bodybuilding carrière. Als je voor supplementen van Ronnie Coleman kiest dan kies je voor pure topkwaliteit.

Dat is bij King Mass XL van Ronnie Coleman niet anders. King Mass XL van Ronnie Coleman is een weight gainer. In dit geval hebben we het over een weight gainer van topklasse, een absoluut kwaliteitsproduct. Deze weight gainer heeft niet alleen een fantastische smaak, de ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen en afgewogen voor een perfect resultaat. Met deze weightgainer gaat iedereen beslist die extra kilo’s spiermassa pakken!

Wat zijn de voordelen van King Mass XL van Ronnie Coleman?

Het grootste voordeel van King Mass XL van Ronnie Coleman is dat het ontwikkeld is door een echte pro. Dat merk je aan de compleetheid van dit supplement. King Mass XL van Ronnie Coleman heeft overal aan gedacht. Laten we de grootste voordelen eens voor je opsommen:

- 60 gram proteïne per shake. Veel hogere concentraties eiwitten per shake ga je niet vinden in een weightgainer. Met de aangeraden hoeveelheid dagelijkse shakes kom je zo aan 120 gram top eiwitten!

- 180 gram koolhydraten per shake. Deze 180 gram aan verschillende koolhydraten, komen uit verschillende bronnen. Ze worden langzaam door het lichaam opgenomen en voorzien je zo van energie gedurende de hele dag zonder het op te slaan als reserves!

- 1000+ calorieën per shake. Bestaande uit eiwitten, koolhydraten en andere spierversterkende ingrediënten. Met meer dan 1000 calorieën per shake kun je haast niet anders dan spiermassa aankomen!

- Glutamine en creatine. Zoals gezegd is deze weight gainer zeer compleet. Er is dan ook gedacht aan belangrijke zaken zoals glutamine en creatine.

Wij durven met zekerheid te zeggen dat King Mass XL van Ronnie Coleman een van de beste weightgainers is die je momenteel kut verkrijgen!