Iron Pump van Arnold Schwarzenegger Series

Wat is Iron Pump van Arnold Schwarzenegger Series?

Het eerste product van de Arnold Schwarzenegger Series die wij gaan reviewen. Er was veel te doen over de Arnold Schwarzenegger Series. Was het de zoveelste bodybuilder die voor veel geld zijn naam ergens aan hangt? Of had Arnold Schwarzenegger wel degelijk invloed op de ingrediënten in de supplementen van de Arnold Schwarzenegger Series. In ieder geval is het in samenwerking met MusclePharm, een merk dat al jaren lang de top van de supplementen domineert.

Tijd voor een uitgebreide review dus. Vandaag de review over pre workout Iron Pump van de Arnold Schwarzenegger Series. Dit is een pre workout die voor uithoudingsvermogen, pomp en energie zorgt.

Wat doet Iron Pump van de Arnold Schwarzenegger Series?

Iron Pump bevat zeer exclusieve ingrediënten die nog niet eerder bij elkaar in een pre workout zijn gezet. Een unieke combinatie aan krachtige ingrediënten dus.

Neem bijvoorbeeld Nitric Oxide. Dit zorgt voor een ongekend uithoudingsvermogen. Het zal je spieren de kracht geven om te blijven presteren. Daarbij zorgt het voor een goede krachtexplosie. Nitric Oxide zijn sterk, maar in combinatie met Arginine Nitrate nog effectiever.

Arginine Nitrate zorgt voor die volle spieren die je zo graag wilt zien in de sportschool. Daarbij zorgt Arginine Nitrate voor een enorme krachttoename.

Kortom, Iron Pump zorgt voor een enorme spierpomp, een krachtexplosie en een energyrush waar je U tegen zegt!

Voordelen van Iron Pump van de Arnold Schwarzenegger Series

Iron Pump heeft een zeer krachtige werking en is dan ook niet voor beginners. Het is een zeer intense pre workout die met enige ervaring genomen moet worden.

Een groot voordeel van Iron Pump is dat er geen creatine in zit. Tegenwoordig zit er in je pre workout 5 gram creatine, in je post workout zit creatine daarnaast je creatine zelf. Dat terwijl je lichaam maar 5 gram creatine kan opnemen. Iron Pump is puur gericht op de pre workout. De krachttoename wordt niet uit creatine gehaald. Zo kun je het perfect combineren met andere supplementen.

Behalve de werking als pre workout werkt Iron Pump ook erg goed als fatburner. De ingrediënten zorgen ervoor dat je tijdens je training meer vet verbrand. Je hoeft er niets extra’s voor te doen!

Nogmaals, Iron Pump is hardcore. Neem dit niet als beginnen. Heb je al wat pre workouts gehad en ben je toe aan een echte knaller? Dan kies je Iron Pump van van de Arnold Schwarzenegger Series. Onze ervaring met Iron Pump van de Arnold Schwarzenegger Series is zeer positief