Gain Pro weightgainer van Bodylab

Wat is Gain Pro van Bodylab?

Bodylab is een zeer grote leverancier van supplementen van verschillende merken. Zij hebben ook een eigen lijn genaamd Bodylab. Hiermee maken zij kwalitatief zeer goede supplementen voor een zeer lage prijs. Gain Pro van Bodylab is zo’n supplement. Gain Pro van Bodylab is een weight gainer. In dit geval is het een shake die voorzien is van een flinke dosis gezonde voedingsstoffen om zo snel wat extra kilo’s massa te pakken. Gain Pro van Bodylab is ongeveer de goedkoopste weight gainer die je kunt vinden. Over het algemeen zijn de tussen de € 35,- en € 65,- terwijl Gain Pro van Bodylab al vanaf € 19,98 vekrijgbaar is.

Wat doet Gain Pro van Bodylab?

Van een weight gainer zal je niet zo veel merken bij het eerste gebruik. Een paar kilo massa win je natuurlijk niet met 1 shake. Na verloop van tijd zul je merken dat je meer kracht, meer volume en meer energie krijgt. Meer energie? Ja want een weight gainer is eigenlijk een goed afgewogen combinatie van langzame koolhydraten en eiwitten. Die langzame koolhydraten zorgen gedurende de dag voor energie.

Hoe werkt Gain Pro van Bodylab?

Gain Pro is een mix van kwalitatieve eiwitten en koolhydraten. De koolhydraten in Gain Pro zijn zorgvuldig uitgezocht. Ze worden snel opgenomen door het lichaam maar worden langzaam verteerd. Dit zijn zogenaamde complexe koolhydraten. Hierdoor heb je langer de energie uit de koolhydraten, maar nog belangrijker, sla je deze minder snel op als vet. Je gebruikt ze voor herstel van je spieren en tijdens je herstel groeien je spieren. Op deze manier helpen koolhydraten je aan een voller en gespierder lichaam. Daarnaast bevat Gain Pro ook nog eens 4 soorten eiwitten. Dit is een mix voor langzame eiwitten en snelle eiwitten waarin het tempo de snelheid van opname aangeeft. Een van die eiwitten is Kippen ei albumine en zorgt voor een stimulans van de eiwitsynthese zodat de eiwitten beter worden opgenomen.

Werkt Gain Pro van Bodylab?

We kunnen niet anders zeggen dan dat Gain Pro werkt. Overigens werken veel weight gainers goed omdat ze simpelweg veel eiwitten en koolhydraten bevatten. Bij Gain Pro zijn deze koolhydraten en eiwitten echter zorgvuldig uitgekozen en dus van goede kwaliteit. Wil je een weight gainer kopen zorg dan dat je je niet laat misleiden door dure merken. Een weight gainer hoeft niet duur te zijn om effectiever te zijn. Deze weight gainer werkt zeer goed en is zeer betaalbaar!