EPIC creatine van Dedicated nutrition

Wat is EPIC van Dedicated nutrition?

EPIC van Dedicated nutrition is een zeer goede creatine. Het is echter niet alleen een creatine. Het is een blend van verschillende ingredienten die niet alleen je kracht bevorderen maar ook je uithoudingsvermogen. EPIC van Dedicated nutrition zorgt dus simpelweg voor betere trainingen. Daarbij komt dat Epic ook nog eens goed is voor het herstel van de spieren. De volgende dag kun je er dus weer vol tegenaan!

Wat doet EPIC van Dedicated nutrition?

In de eerste week merk je al de effecten van Epic. Je standaard sets gaan makkelijker. Je kunt dus meer gewicht wegdrukken op verschillende oefeningen. In week 2 wordt dit nog beter en zul je zien dat je een langere en heftigere pomp in je spieren behoudt. Zo rond de 3e week zul je merken dat je pomps zo groot worden dat je aders op je armen doorkomen. Ook que kracht zul je al na 3 weken aanzienlijk verschil merken. De daarop volgende weken versterken de genoemde effecten. Daarbij komt dat epic geen koolhydraten, geen aspartaam en geen vetten bevat.

Epic

Hoe werkt EPIC van Dedicated nutrition?

Epic is een zorgvuldig uitgebalanceerde blend van creatines, stimulerende ingrediënten en postworkout ingrediënten. Zo zit er in Epic Creatine HCL. Een geconcentreerde en krachtige Creatine. Epic bevat 1500mg Creatine HCL per dosering. Ook bevat Epic het alombekende Creatine Monohydrate en Creatinol-O-Phosphate.

Voor het uithoudingsvermogen zit er Taurine en Beta Alanine. Dit voorkomt verzuring in de spieren. Zo kun je je work-out langer volhouden op maximaal niveau. Als je lang traint heb je ook L-Carnitine Tartrate nodig. Dit voorkomt spierafbraak tijdens de training. Verder bevat het nog Agmatine voor een flinke pomp en Fosfaten(mineralen) voor de nazorg.

Werkt EPIC van Dedicated nutrition?

Ja! Dat weten we 100% zeker! Epic werkt en goed ook. Zelden hebben wij zo’n verschil gemerkt met een creatine. Betere trainingsdrive, beter uithoudingsvermogen, meer kracht en vollere spieren. Epic doet het allemaal! Wat ons betreft is Epic één van de sterkste en best werkende creatines die op dit moment op de markt is.