Elite Whey Protein van Dymatize

Wat is Elite Whey Protein van Dymatize?

Dymatize is niet een van de bekendste merken in Nederland. In Amerika weten ze dit professionele bodybuilding merk wel te waarderen. Daar is Dymatize een grote naam in de supplementen wereld.

Zoals vrijwel alle merken heeft ook Dymatize de eiwitten te koop. Ze luisteren naar de naam Elite Whey Protein. Dit is niet zo maar een eiwitshake. Eindelijk hebben we een eiwitshake gevonden die behalve eiwitten nog meer goede toevoegingen heeft.

Veel sporters missen eiwitten in hun voeding. Dit komt niet omdat hun voeding verkeerd is, maar omdat ze zo ontzettend veel eiwitten verbruiken tijdens het trainen. Dit kan je natuurlijk opvangen door nog meer vlees, eieren en zuivel te eten, maar dat is natuurlijk ook weer slecht vanwege de extra calorieën die daarbij komen kijken. Daarom is het verstandiger om de nodige eiwitten aan te vullen met eiwitshakes. Een goed eiwit supplement is Elite Whey Protein van Dymatize.

Waarom kies je voor Elite Whey Protein van Dymatize?

Naast, uiteraard, eiwit bestaat dit product ook uit L-Glutamine en BCAA’s (leucine, isoleucine en valine), waardoor je een extra boost krijgt voor de spieropbouw. Eiwitten op zichzelf zijn natuurlijk al goed voor de spieropbouw, maar deze extra toevoegingen zorgen ervoor dat je nog meer pomp krijgt voor je spieren en dat is toe waar het eigenlijk voor doen.

Dit product is te koop in 8 verschillende smaken. Op deze manier kan je nog een beetje variëren, zodat je niet tijden aan dezelfde smaak vast zit. Als je de reactie van de gebruikers hoort zijn ze behoorlijk lovend en is er haast niemand te vinden die zijn beklaagd doet. Wel wordt er eens geklaagd over de slappe smaakjes, maarja het is natuurlijk ook meer een extratje die smaak, waardoor het lekkerder is te drinken. Het is niet dat het echt iets toevoegt.

Werkt Elite Whey Protein van Dymatize?

Het is dus een welkome toevoeging op eigenlijk elk dieet. Behalve als je heel veel vlees en eieren eet is een eiwit supplement erg aan te raden. Het is gemakkelijk in te nemen en het is ook vaak nog erg lekker ook. Daarbij kan het op elk moment van de dag, maar binnen een uur na de training wordt toch wel aangeraden. Ook op rustdagen kunnen extra eiwitten handig zijn, maar is niet strikt noodzakelijk. Dus mocht je hard aan het trainen zijn koop dan Elite Whey Protein.