Dominate van Dedicated Nutrition

Wat is Dominate van Dedicated Nutrition?

Dominate van Dedicated Nutrition is veruit de beste testosteron booster die op dit moment verkrijgbaar is. Het is het nieuwste supplement van het toonaangevende en vernieuwende Dedicated Nutrition dat we onder andere kennen van Epic, Dedicated Pack en Vaso Grow. Dominate van Dedicated Nutrition is anders dan alle andere testosteron boosters. Het doet namelijk veel meer dan alleen je testosteron verhogen en gebruikt hiervoor volledig nieuwe technieken. Dit is echt de volgende stap voor supplementen.

Dominate

Wat doet Dominate van Dedicated Nutrition?

Het belangrijkste wat Dominate doet is natuurlijk het verhogen van het testosteron. Hierdoor vergroot je kracht en maak je sneller spiermassa aan. De stof die dit tegen gaat is een vrouwelijk hormoon genaamd oestrogeen. Dominate heeft een anti-oestrogene werking. Het verhoogt dus het mannelijke hormoon en verlaagt het vrouwelijke hormoon. Dit zorgt al voor explosieve krachttoename en explosieve groei. De truc van testo boosters zit hem in het omzetten van gebonden testosteron naar vrije testosteron. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door het Brandnetel extract en N-Methyl-DL-Aspartic Acid die in Dominate zit. N-Methyl-DL-Aspartic Acid is een 50 keer sterkere vorm van D-Aspartic Acid wat een van de meeste gebruikte supplementen is onder bodybuilders.

Dominate vergroot ook je eetlust. Dit maakt het makkelijker om te bulken. Je kunt meer calorie├źn tot je nemen waardoor je makkelijker spiermassa aanmaakt. Door de Bioperine, een gepatenteerd peper extract neem je alle stoffen ook nog eens vele malen beter op. Ook de Agmatine wordt beter opgenomen en die stimuleert de aanmaak van testosteron en van het groeihormoon IGF-1.

Kortom Dominate van Dedicated Nutrition voorziet je in alles wat je nodig hebt om explosief te groeien. Dit is de absolute doorbraak in de wereld van supplementen.

Werkt Dominate van Dedicated Nutrition?

Het is wetenschappelijk bewezen dat alle ingredienten van Dominate effect hebben op het verbeteren van je prestaties en het behalen van resultaat. Dit valt en staat natuurlijk wel met alle basisprincipes van krachttraining. Met goede voeding en hard trainen gaat Dominate van Dedicated Nutrition je ongetwijfeld verbluffende resultaten brengen. Dominate is zo hard dat je minimaal 18 jaar of ouder moet zijn om dit te mogen gebruiken. Dominate staat nu al bekend als de legale anabool!