Dedicated Pack van Dedicated Nutrition

Wat is Dedicated Pack van Dedicated Nutrition

Het is altijd fijn als Dedicated Nutrition weer een nieuw product op de markt brengt. Na toppers zoals Vaso Grow, Epic en Fusion Grow komt Dedicated Nutrition nu met Dedicated Pack. Hieronder volgt een uitgebreide review van Dedicated Pack.

Dedicated Pack is een zeer complete multivitamine van zeer hoge kwaliteit die specifiek is gericht op krachtsport. Het bevat niet alleen de beste vitamines maar ook aan mineralen is gedacht. Dedicated Pack is veel meer dan enkel een multivitamine om je weerstand te ondersteunen. Het draagt ook zeker flink bij aan je fysieke gesteldheid. Het bevordert je sportprestaties aanzienlijk. Als je een ervaren bodybuilder vraagt wat hij standaard in zijn kast heeft liggen dan zegt hij ongetwijfeld: Eiwitten, creatine en multivitamines. Ze zijn onmisbaar voor elke krachtsporter.

Dedicatedpack

Waarom kies je voor Dedicated Pack?

Omdat het je spiergroei enorm bevordert! De voeding die je gedurende de dag inneemt wordt vele malen beter opgenomen. Zo kun je beter presteren, haal je meer rendement uit je training maar herstel je ook beter. Er is geen multivitamine zo goed gedoseerd als Dedicated Pack. Daarbij is ook gekeken naar noodzakelijk ingrediënten. Geen toevoegingen maar puur groeistoffen en bouwstoffen. Zo vind je in Dedicated Pack onder andere Vitamine C & D, Omega-3, Antioxidanten en Adaptogenen.

De belangrijkste voordelen van Dedicated Pack zijn:

  • Betere spiergroei
  • Beter herstel
  • Hoogst mogelijke dosering
  • Meer uithoudingsvermogen door een fitter lichaam
  • Zeer goede opname en werking van ingrediënten

De mannen achter Dedicated Nutrition hebben maar liefst 7 soorten rood fruit en 16 verschillende groentes in deze vitamine pack weten te stampen. Een pack per dag is al genoeg om deze knallende resultaten te ervaren.

 

Hoe goed is Dedicated Pack van Dedicated Nutrition?

Kijkend naar de ingrediënten en de dosering van Dedicated Pack kunnen we in de review niet anders concluderen dat Dedicated Pack (samen met Animal Pak) de beste multivitamine van dit moment is. Vitamines, mineralen, 16 verschillende soorten gezonde groentes en superfoods, Omega 3. De Optimal Performance Complex zorgt dat al deze ingrediënten ook goed worden opgenomen.