Creatine van Musclepharm

Wat is Creatine van MusclePharm

Creatine is een lichaamseigen stof. Dagelijks gebruikt het menselijk lichaam ongeveer 2 gram creatine. Met onze voeding krijgen we gemiddeld gezien slechts 1 gram creatine per dag binnen. Daarnaast maakt ons lichaam dagelijks ook een gram creatine. Creatine krijgen we binnen onder andere via vlees en vis. We bouwen nooit een overschot aan creatine op, het overschot plassen we weer uit. Sporters gebruiken graag creatine omdat het uithoudingsvermogen vergroot, het herstel verloop voorspoediger, meer spierkracht en meer spiervolume. Vooral de mensen die een explosieve sport, zoals powerliften en korte afstandslopers, zouden baat moeten hebben bij het gebruik van creatine.

Waarom kies je Creatine van Musclepharm?

Creatine van Musclepharm is een creatine die zou moeten helpen bij eerder genoemde resultaten (uithoudingsvermogen, herstel, etc.)
Creatine van Musclepharm bevat vijf superieure creatines waarbij inname geen sprake is van vocht vasthouden. De opname van het product door het lichaam gaat sneller dan bij andere creatines. Bij veel soorten creatine is er sprake van een oplaadfase waarbij een aantal dagen achter elkaar meerdere keren per dag creatine ingenomen moet worden. Creatine van Musclepharm heft de volgende creatines:

• Creapure: de meest zuivere creatine ter wereld
• Creatine Nitraat: tienmaal sterker dan standard creatine
• Creatine Alpha Amino-N-Butyrate: speciaal voor sporters
• DiCreatineMalate: speciaal uitgebalanceerd voor sporters
• Creatine MagnaPower: heeft een unieke werking

Het gebruik is heel eenvoudig. Per dag neem je een enkele dosis creatine. Deze mix je met 300 ml water, vruchtensap of sportdrank. Creatine zelf is smaakloos. Zorg dat de creatine goed oplost en drink het meteen op. Een oplaaddosis is dus niet nodig. Neem je de creatine ongeveer 30 minuten voor de training dan krijg je het meeste resultaat. Geen opgeblazen en opgezwollen lichaam zoals bij sommige andere creatines.

Werkt Creatine van Musclepharm?

Creatine van Musclepharm doet precies wat het product belooft. Je krijgt er net iets meer uithoudingsvermogen van om een paar keer meer dat zware gewicht te tillen. Daarnaast zal je als extra effect merken dat je meer gaat transpireren tijdens je workout.

Creatine van Musclepharm geeft je een extra boost tijdens de workout. Ook andere gebruikers zijn lovend over de effecten van Creatine van Musclepharm. De creatine valt goed te mixen, lost goed op en kan ook bijvoorbeeld tegelijk met de pre-workout ingenomen worden. Deze creatine draagt zeker bij aan het sneller verkrijgen van een strak en afgetraind lichaam.