Cocktailshake van Body en Fit

Wat is Cocktail van Body en Fit?

Cocktail van Body en Fitshop is een echte alles in 1 shake! Dit is de perfecte shake voor na je training. Het is een post workout die direct je spieren weer aanvult met de nodige bouwstoffen om maximaal resultaat uit je training te halen. Na je training hebben je spieren onder andere behoefte aan eiwitten, snelle carbs, BCAA’s en Omega 3-6-9 vetzuren. Cocktail van B&F bevat deze allemaal.

Wat doet Cocktail van Body en Fit?

Het is heel simpel. Na je training moeten je spieren herstellen. Hierdoor groeien ze. Om te herstellen hebben ze verschillende bouwstoffen nodig. Door de aanwezigheid van deze bouwstoffen in je lichaam op peil te houden haal je meer rendement uit dezelfde trainingen. Door goed herstel groei je sneller, zo simpel is het. Cocktail is een zeer goede en welkome aanvulling op bijna elk voedingsschema.

Hoe werkt Cocktail van Body en Fit?

Dat is simpel. Je neemt 2 shakes per dag, 1 ‘s morgens en 1 na je training. Door je shake na de training te nemen worden je spieren direct gevuld met eiwitten. Die zorgen voor het herstel en opbouw van je spieren. In Cocktail zit al Whey Proteine(23 gram per shake!). Ook bevat Cocktail van B&F Micellar Caseine, dit zijn eiwitten die langzamer worden opgenomen. Zo blijf je ook ‘s nachts spieren aanmaken. De Special Carb Mix in Cocktail zorgt er voor dat je spieren direct worden gevuld met complexe koolhydraten.

Verder bevat Cocktail van B&F Creapure Creatine, Glutamine , BCAA’s, Omega 369 , L-Carnitine en Calcium en Magnesium en Zinc. Dit is slechts een greep uit de ingredi├źnten van Cocktail die je normaal gesproken dus allemaal apart zou innemen!

Werkt Cocktail van Body en Fit?

Cocktail van Body en Fit bevat allerlei belangrijke bouwstoffen. Het is echter niet de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is dus een toevoeging op je voeding. En ja, dat helpt zeker. Het kan je eiwitshakes, multivatimes en aminozuren vervangen. Het is dus een stuk eenvoudiger maar ook voordeliger dan alles los in te nemen.