CellMass Postworkout 2.0 van BSN

Wat is Cellmass 2.0 van BSN?

Cellmass 2.0 is een vernieuwde formule van BSN. Deze formule is een perfecte vorm van creatine. Toch is cellmass een combinatie van meerdere factoren, een goede creatine en een goede postworkout. De creatine Cellmass 2.0 van BSN wordt gezien als 1 van de betere creatines op de markt. Zo worden overigens veel producten van BSN bestempeld. BSN staat voor hoge kwaliteit. Dat hebben ze met Cellmass 2.0 ook weer bewezen. Met 1 tot 2 maal per dag 1 dosering (1 maatschep) heb je al voldoende CellMass binnen om optimaal gebruik te kunnen maken van alle voordelen die Cellmass 2.0 creatine heeft.

Wat doet Cellmass 2.0 van BSN?

Cellmass 2.0 is een creatine en een postworkout. Deze zorgt voor meer kracht in je spieren. Tevens zorgt Cellmass 2.0 voor een beter herstel na je training en is het daarmee dus een zeer goede post workout shake. Door de 5 gram sterke creatines die Cellmass 2.0 bevat merk je al snel een explosieve toename aan kracht en uithoudingsvermogen. Mede door de snelle werking en de dubbele werking is dit 1 van de meest verkochte creatines ter wereld!

 

Hoe werkt Cellmass 2.0 van BSN?

Elke dagelijks aanbevolen dosering bevat 5 gram creatine. Dit zijn verschillende vormen van creatine. BSN heeft hiervoor 3 gepatenteerde exclusieve creatines gebruikt. Deze zorgen voor een explosieve toename in kracht maar ook voor een flink pomp. Voor het herstel van de spieren zit er ook nog eens 10.000mg Aminozuren in Cellmass 2.0 en 3 gram L-Glutamine wat beide het herstel bevordert. Niet alleen kun je dan sneller weer trainen, herstel zorgt ook voor groei!

Werkt CellMass 2.0 van BSN?

Veel creatines geven je wel een boost in kracht en laten je er voller uitzien. Dit komt vaak doordat deze creatines je spieren vocht laten vasthouden. Zo lijken ze groter, stop je met je creatine dan raak je dit vocht kwijt en zal je je volle look dus verliezen. CellMass 2.0 belooft je enkel krachttoename en vollere spieren zonder vocht vast te houden! En wij hebben uit verschillende wetenschappelijke en praktische bronnen begrepen dat dit klopt!