C4 Extreme Pre-workout van Cellucor

Wat is C4 Extreme Pre-workout van Cellucor?

De naam C4 Extreme Pre-workout zegt het al. Het is een pre-workout. Deze pre-workout is van het merk Cellucor. Het merk Cellucor kennen we vooral van Creatine Cor-Performance en WS1 extreme, dit zijn respectievelijk een creatine en een fatburner. Deze producten werden eerder al goed ontvangen door menig krachtsporter. C4 Extreme Pre-workout is een vrij heftige pre-workout waarmee je jezelf makkelijk tot nieuwe records kunt uitdagen!

Wat doet C4 Extreme Pre-workout van Cellucor?

Allereerst geeft het je natuurlijk een flink energieboost. Maar dit is niet het enige wat C4 Extreme Pre Workout doet. Ze hebben er een ander supplement van hun in verwerkt namelijk NO3. Hiermee worden je spieren voorzien van bizarre pomps. Opkomende aderen en volle harde spieren. Dit zorgt voor optimale spiergroei en harde volle spiermassa. Ook zorgt deze pre workout voor extra vetverbranding tijdens je training, meer uithoudingsvermogen in je spieren en meer kracht tijdens je training.

Hoe werkt C4 Extreme Pre-workout van Cellucor?

C4 Extreme Pre-workout is een mix van zorgvuldig uitgekozen ingrediënten. In C4 extreme preworkout vind je onder andere Creatine Nitraat. Dit is een creatine die tot 10x sneller wordt opgenomen dan creatine monohydraat. Het ontspant de bloedvaten, hierdoor kunnen deze meer bloed transporteren, dit zorgt voor betere prestaties en dikkere pomps. Als je extra hard kan trainen maar sneller moe bent dan heeft deze zware training weinig zin. Daarom bevat C4 preworkout Beta Alanine om verzuring in de spieren te voorkomen. Ook aan het herstel is gedacht, met Arginine AKG herstellen je spieren al tijdens de rustmomenten in je training. Verder bevat het een zachte vorm van Efedra, namelijk Synephrine HCL. Verder bevat het nog relatief standaard zaken zoals Caffeine, Vitamine B12, N-Acetyl Tyrosine(verbeterde concentratie) en Mucuna Pruriens wat voor een euforisch gevoel en drive om te trainen zorgt.

Werkt C4 Extreme Pre-workout van Cellucor?

Gezien de ingrediënten kun je al niet anders zeggen dat dit wel moet werken! Dat doet het ook. Enkele samples hebben wij gehad en ze zorgen inderdaad voor betere trainingen, langere trainingen en explosieve pomp. Ben je op zoek naar een extreme pre workout, vergelijkbaar met Jack3d, Assault en Noxipro? Dan zoek je naar C4 Extre Pre-Workout van Cellucor.