BuildHD van BPI Sports

Wat is BuildHD van BPI Sports

Build HD is een zeer krachtige creatine voor de ervaren krachtsporters van het alom bekende merk BPI Sports. BPI sports staat bekend als een professioneel merk voor de ervaren krachtsporters. Met slechts 1 scoop per dag heb je al voldoende voor een flinke krachttoename. Het is een zeer hoog geconcentreerde formule die voor behoorlijke krachttoename zorgt. Met een scoop (van 6 gram) krijg je onder andere creatine monohydrate, L-Aspartic acid en Alpha-GPC binnen.

Wat doet BuildHD van BPI Sports

Uiteraard zorgt Build HD van BPI sports voor krachttoename. In vergelijking met veel andere creatines mogen we dit een behoorlijke krachttoename noemen. Tevens geeft Build HD je een Alpha male gevoel, dit wil zeggen dat je je onoverwinnelijk voelt en hierdoor beter presteert en makkelijk spieren opbouwt. Dit Alpha-male gevoel wordt door veel sporters ervaren als dé motivator om net die paar kilo’s extra te drukken.

Build HD

Hoe werkt BuildHD van BPI Sports

De combinatie van de ingrediënten zorgen voor een flinke krachttoename. Het is een blend van verschillende spieropbouwende ingrediënten. De creatine monohydrate zorgt natuurlijk voor meer power in je spieren. In combinatie met Co-Enzym Q10 dat een zeer goed oxidant is en Taurine dat zorgt voor extra concentratie en energie zorgt dit voor een zeer krachtig boost. Daarbij komt dat Alpha GPC de spierkracht vergroot dankzij betere geleiding van de signalen door de zenuwbanen en spieren. Dit maakt Build HD een krachtige creatine.

Werkt BuildHD van BPI Sports

Creatine werkt bij iedereen verschillend. Werkt creatine bij jou? Dan zijn wij er van overtuigd dat Build HD extra goed gaat werken. De smaak is ook nog eens erg goed. Daarbij komt de behoorlijke krachttoename, het uithoudingsvermogen en de drift voor een goede training. Dat maakt Build HD een zeer sterke creatine. Wij zijn zeer te spreken over dit supplement en kunnen het een ieder aanraden.