Blue Growth van Controlled Labs

Wat is Blue Growth van Controlled Labs?

Bodybuilden is een serieuze zaak. Mensen zijn met hart en ziel bezig voor enorme spiermassa. Om deze intense groei van de spieren te verkrijgen, heb je niet alleen goed eten, de juiste training en rust nodig, maar ook de juiste supplementen. Of je het nu wilt of niet supplementen heb je nodig om tot die enorme spiergroei te komen. Blue Growth van Controlled Labs is een supplement wat je helpt om te zorgen voor meer spiermassa. Controlled Labs is een vrij onbekend merk in Nederland maar in Amerika al mateloos populair. Deze heftige testo booster gaat zeker voor betere resultaten zorgen.

Wat doet Blue Growth van Controlled Labs?

Blue Growth van Controlled Labs is een hormoon wat niet alleen de algehele prestaties verbetert, maar ook op seksueel vlak zorgt voor meer uithoudingsvermogen en de kwaliteit van je slaap verbetert. Je huid ziet er beter uit en je algehele welzijn zal een vooruitgang meemaken. Het Human Growth Hormone, HGH, is het hormoon in ons lichaam wat voor spiergroei zorgt. Dit hormoon wordt door ons lichaam aangemaakt en het zou handig zijn als dit in supplementen te verkrijgen is. Dit mag echter niet volgens de wet als je daar geen recept van je arts voor hebt gekregen. Blue Growth van Controlled Labs bevat een mix van ingrediënten wat er voor zorgt dat ons lichaam minder HGH uitstoot en dus meer in het lichaam gebruikt voor de groei van je spieren. Het gebruik is zeer eenvoudig. De meeste supplementen neem je ’s ochtends, maar Blue Growth van Controlled Labs neem je voor het slapen gaan. Vijf capsules in een keer dien je met wat water in te nemen voor je gaat slapen.

Blue Growth van Controlled Labs werkt echt! Je massa neemt er absoluut van toe. Het enige nadeel is dat je maar liefst 5 capsules ineens moet innemen. Je bent er dan wel in een keer vanaf, maar voor de mensen die moeite hebben met het slikken van capsules is dat een enorme hoeveelheid. Een tip: breek de capsules open en mix de inhoud met water. Drink wel veel gedurende de dag dan voorkom je dat je hoofdpijn krijgt.

Werkt Blue Growth van Controlled Labs?

Dat het werkt mag duidelijk zijn. Je merkt ook echt dat er iets gebeurt in je lichaam. Sommige gebruikers kregen de eerste paar dagen wel wat last van hoofdpijn, maar uiteindelijk trok dit weg. Je gaat veel dieper slapen van Blue Growth en misschien heeft de hoofdpijn daar ook wel mee te maken. Soms heb je het gevoel last te krijgen van gewenning aan een product als je dit langer gebruikt. Daar is bij Blue Growth geen sprake van: het wordt elke dag een beetje beter.