Assault van Musclepharm

Wat is Assault van Musclepharm?

Assault van Musclepharm is een zeer gewaardeerde pre workout. Voor veel sporters is dit een favoriete pre workout vanwege de flinke boost energie en de vele extra ingrediënten zoals BCAA’s. Ook wordt het feit dat je geen crash krijgt na je training, zeer geprezen door de gebruikers van Assault van Musclepharm. Assault van Musclepharm is zo ontwikkelt dat het tevens je vetverbranding versnelt waardoor je sneller vetvrije spiermassa opbouwt. Maar werkt Assault van Musclepharm ook echt?

Wat doet Assault van Musclepharm?

Assault van Musclepharm zorgt niet alleen voor een flinke boost energie maar het doet veel meer dan dat. Wanneer je Assault inneemt merk je direct een tinteling van je hoofd tot aan je handen. Je barst direct van de energie en wilt direct beginnen met trainen. Tevens zorgt Assault voor een goede focus tijdens je training, je kunt jezelf makkelijker oppeppen om er nog wat kilo’s bij op te doen. Door de flinke dosis beta alanine kunnen je spieren langer presteren zonder te verzuren.

 

Hoe werkt Assault van Musclepharm?

Door de specifieke samenstelling van ingrediënten worden alle belangrijke zaken voor een goede training aangesproken. Zo zit er per scoop Assault 6 gram BCAA’s in wat zorgt voor optimale spieropbouw. Ook zit er 5 gram Creapure in voor meer kracht in je spieren, dus betere prestaties. Er zit maar liefst 4 gram beta alanine om verzuring tijdens je training tegen te gaan en 1.5 gram Citrulline Malate voor dikke pomps in je spieren en een betere spieruithouding. Verder bevat het nog standaard zaken zoals cafeine en taurine en de nodige vitamines voor een optimale training.

Werkt Assault van Musclepharm?

Je kunt er niet omheen. Assault van Musclepharm werkt. Hoe ervaren je ook bent met bodybuilden of met pre-workouts, Assault van Musclepharm ga je voelen. Je gaat er direct vanaf het eerste gebruik, de positieve effecten van merken. Tijdens je training merk je ongekende kracht, boost, uithoudingsvermogen en drive om te trainen. Wij durven Assault van Musclepharm aan iedereen aan te raden! Tevens is de smaak Green Apple een favoriete smaak bij veel krachttrainers.