Armor-V Multivit van Musclepharm

Wat is Armor V van Musclepharm?

Armor V van Musclepharm is het vitamine pack van Musclepharm. Musclepharm is een regelrechte hit in Amerika en Europa met topsupplementen zoals Assault, Re-con en Combat Powder. Met deze supplementen heeft Musclepharm naam gemaakt.

Nu komt Musclepharm met Armor V. Een goed gekozen naam want Armor V zet als het ware een schild om je heen. Een schild tegen alles wat je niet wilt hebben. Het zorgt ervoor dat je minder vatbaar bent voor blessures en ziektes. Musclepharm komt met een van de meest complete multivitamines.

Wat doet Armor V van Musclepharm?

Uiteraard versterkt Armor V je van binnenuit. Net als elke multivitamine ondersteunt het je weerstand. Dit is een multivitamine speciaal voor krachtsporters die zwaar lichamelijke work outs uitvoeren. Het is dan ook niet voor iedereen geschikt.

Armor V beschermt het lichaam maar versterkt het lichaam ook. Dit komt door de enorme hoeveelheid en variatie van vitamines en mineralen die deze multi vitamine bevat. Deze versterken het immuunsysteem en voorkomen blessures.

Armor V van Musclepharm doet veel meer dan dat. Het is meer dan alleen een multivitamine. Bij de meeste vitamines moet je nog extra tabletten slikken, bijvoorbeeld visoliecapsules en andere essentiƫle vetzuren. Bij Armor V zitten de essentiele vetzuren zoals Omega 3-6-9 al ingebrepen.

Evenals de extracten van 26 groenten- en fruit extracten. Een compleet pakket dus. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook nog gedacht aan antioxidanten en probiotica.

Waarom kiezen voor Armor V van Musclepharm?

Armor-V van Musclepharm een van de meest geavanceerde en complete multivitamines is die speciaal geproduceerd is voor serieuze krachtsporters. Absoluut niet geschikt voor mensen die niet sporten. Wil jij het beste voor je lichaam? En ben jij je er van bewust dat je als krachtsporter meer vitamines, mineralen en antioxidanten nodig hebt? Dan kies je voor Armor V van Musclepharm.