A-HD testobooster van BPI Sports

Wat is A-HD van BPI Sports?

BPI Sports gaat al weer een tijdje mee en is inmiddels een van de bekendere merken binnen de supplementen. BPI Sports kennen we onder andere van Pump-HD en 1 M.R concentrated wat respectievelijk een No Boost pre workout en een ‘normale’ pre workout is.

A-HD van BPI Sports is een testosteron booster. A-HD van BPI Sports is een van de eerste testosteron boosters en wordt nog altijd veel verkocht. Voor velen is A-HD van BPI Sports de beste testobooster die er tot nog toe is gemaakt. Gezien de ingrediënten van het supplement hebben ze daar groot gelijk in. In A-HD van BPI Sports zit alles wat je nodig hebt.

Wat doet A-HD van BPI Sports?

A-HD verhoogt het testosteronlevel in je lichaam. Dit doen eigenlijk alle testosteronbooster, dat is niet wat deze testobooster zo bijzonder maakt. A-HD van BPI Sports heeft nog veel meer voordelen.

De A-HD testobooster zorgt voor extreme verlaging van oestrogeen. Deze verlaging van het oestrogeen zorgt voor een veel betere spieropbouw. Dit vrouwelijke hormoon gaat namelijk spieropbouw tegen. Door de extreme verlaging van dit vrouwelijke hormoon, is dit supplement absoluut niet voor vrouwen.

Ik verlies vet en groei in spiermassa, dat doen andere testobooster niet voor mij!Melvin

Verder zorgt A-HD van BPI Sports voor daling lichaamsvet doordat de ingrediënten vetverbranding stimuleren. Je houdt minder vocht vast en je libido stijgt aanzienlijk. Verder zal je, net als bij veel andere testoboosters het Alpha male gevoel krijgen. Je voelt je sterker dan ooit en hebt een gezonde trainingsagressie.

De hele dag door merk je meer energie. En dat met maar 1 capsule per dag. Behalve meer energie merk je ook een flink krachttoename. In combinatie met de extra energie en de verhoging van de vetverbranding zorgt A-HD voor een volle droge spiermassa.

Werkt A-HD van BPI Sports?

Ja, wij zijn er honderd procent zeker van dat het werkt. Sterker nog, van de huidige testoboosters vinden wij A-HD van BPI Sports een van de beste testoboosters. Simpelweg omdat deze testosteron booster alles bevat wat je nodig hebt. Nieuwe boosters veelal allemaal gebasseerd op A-HD van BPI Sports. Onze ervaring met A-HD van BPI Sports is zeer positief. Voor iedereen die een stapje verder wil gaan dan creatine maar niet wil grijpen naar pro-hormonen of anabolen is A-HD van BPI Sports de oplossing.